Zoals je op de vorige post kon lezen, ons bouwvergunning is goedkeurd!

Nu wat hebben we terwijl allemaal zitten doen? Wel, we zijn (behalve het papierwerk) gaan winkelen om onze verdere keuzes te maken.

We zijn allereerst naar Zaventem gereden voor het kiezen van ons badkamer, namelijk bij Facq. Daar werden we geholpen door iemand die vaak samenwerkt met Verelst, de naam ontgaat me eventjes. Je krijgt een korte bezichtiging met wat er allemaal inbegrepen is in de prijs qua sanitaire toestellen. Zoals jullie misschien al weten, zijn de mooiere toestellen natuurlijk duurder. Like usual Hieronder zie je enkele fotos van wat wij uiteindelijk gekozen hebben voor onze badkamer.

Badkamer

Vervolgens zijn we de vloertegels gaan bezichtigen. Wonder boven wonder ging dit vlotjes en was de keuze vrij snel gemaakt. We zijn langsgeweest bij RG Tegel , te Massenhoven. Het grappige was, dat onze medewerker zelf ook aan het bouwen was met Verelst. Zo konden we de mening van iemand anders ook eens horen. We hebben voor het gelijksvloer gekozen voor: Curious Antracita 6060 en voor de badkamer hebben we gekozen voor: Urban Style Grigio 3060.

image

image

Voor het buitenschrijnwerk zijn we gaan kijken bij Veralu te Putte. We zijn voor aluminium gegaan met als kleur: RAL 7021. Ik denk wel dat dit het best past bij onze gevelsteen. De voordeur zal bestaan uit melkglas & transparant glas. Hieronder zie je een voorbeeld van wat we in ons gedachten hadden.

imageAls laatste en recentste zijn we langsgeweest bij Upstairs in Waregem voor het binnenschrijnwerk. We hebben gekozen voor een Aziatische hardhout trap in een donkere kleur en met Z-treden. Met als kers op de taart: een lade in de onderste trede!! (zie voorbeeldfoto) gemakkelijk voor schoenen enzo

De deuren zijn simpelweg schilderdeuren. Hieronder zie je een voorbeeld van een Z-trap en mijn ideale mini-bergplaats voor de dagelijkse schoenen in op te bergen.

model-410-2

image

Zoals je ziet, de laatste knopen zijn eindelijke doorgehakt!

Vind ik leuk:Like LadenGerelateerd

https://bouwblogellenenruben.wordpress.com/2015/06/21/short-update/
14.05.2016 22:58:49
earlycrook4635
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one